25-04-09

Nog 4 weken te gaan!

Beste nu uw tickets - 32 Euro!

ueps@skynet.be - 03 2529222

Elvis Tribute2009_aff_bewerkt-1

16:54 Gepost door The United Elvis Presley Society in Concerten | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

08-04-09

Met de autocar naar Hasselt

imagesOm het jullie aangenaam te maken wordt op 23 mei een autocar naar Hasselt ingericht die als volgt vertrekt:

18 uur: Centraal Station Antwerpen

18.15 uur: Crowne Plaza Hotel Antwerpen

19.15 uur: Hasselt

Na het concert gaat het terug in de omgekeerde richting. Prijs per persoon: 19 Euro.

Inschrijven noodzakelijk - ueps@skynet.be

18:07 Gepost door The United Elvis Presley Society in Concerten | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Concert te Hasselt

Woon je in Hasselt of omstreken en wil je een beetje publiciteit maken voor het concert van 23 mei 2009?  We hebben een aantal affiches en strooibiljetten voor U beschikbaar.  Werk mee aan het succes van deze happening!

aanvragen kunnen via e-mail naar : ueps@skynet.be

Elvis Tribute2009_aff

11:53 Gepost door The United Elvis Presley Society in Concerten | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Elvis in Concert

concertGisteren werd er op diverse websites een hele polemiek gevoerd aangaande de juiste data en plaatsen van Elvis The Concert, de virtuele show die begin volgend jaar terug Europa aandoet.  Wij publiceerden een berichtje dat afkomstig was van "Elvis Unlimited". Elders werd dit gecounterd, maar zelfs "Graceland" wil niets lossen.  Laten we de polemiek dus maar voor wat ze is. Of het nu januari of april wordt is op zichzelf geen punt van echt belang.  We horen en zien dus wel!

Deze morgen lazen we nog het volgende op de officiële website van Graceland:

There are no additional tours of Elvis Presley In Concert (a.k.a. Elvis-The Concert. in the works. The show is on indefinite hiatus.

 

08:30 Gepost door The United Elvis Presley Society in Concerten | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

07-04-09

Elvis in Concert

Elvis Unlimited (DK) meldde ons gisteren dat Elvis in Concert definitief in de planning zit met een nieuwe tournee in het voorjaar van 2010. Hierbij zouden volgende steden  woden aangedaan: Parijs, Brussel en Rotterdam, + vijf lokaties in de UK. Dat is zowat wat we enkele weken geleden ook al hebben gepubliceerd. Graceland houdt voorlopig de boot nog een beetje af wat betreft nieuws hierover. De inlichtingen werden door de muzikanten zelf verstrekt.

08:47 Gepost door The United Elvis Presley Society in Concerten | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

06-03-09

Michael Jarrett

MichaelMichael Jarrett heeft twee berichtjes geplaatst voor de Elvisfans als ondersteuning van de Europese "Original Elvis Tribute '09" tournee van mei aanstaande.

Jarrett zag Elvis voor het eerst live aan het werk in Texas in '55. In 1971 schreef hij voor Elvis de volgende songs: I'M LEAVIN' en I'LL BE HOME ON CHRISTMAS DAY. 

Je kan meeluisteren en lezen op de volgende website: www.elvisnews.dk 

Natuurlijk zal Michael Jarrett deze twee songs ook te Hasselt zingen op 23 mei.
 

09:15 Gepost door The United Elvis Presley Society in Concerten | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

01-03-09

Een woordje van Duke Bardwell

dukeHello, my name is Duke Bardwell and I played 181 shows with Elvis back in 1974 and ’75 as his bass player.

I’m coming to Hasselt (BE) and Tilburg (NL) along with some friends of mine for the “Elvis Tribute Tour ‘09” (www.elvisnews.dk) and would love to meet you.

The show is going to have a great list of songs, concentrating on good ole Rock and Roll and having fun so pull on your favorite dancing socks and come on out and dance and party with us.

Until then, take care and we’ll see you there.

Duke

15:30 Gepost door The United Elvis Presley Society in Concerten | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Tourdata Original Tribute

"The Original Elvis Tribute 2009" is niet zomaar een groepje dat eenmalig naar Europa komt aanwaaien.  Het ganse opzet wordt oordelkundig ondersteund en het Amerikaanse gezelschap toert dan ook haast 10 dagen doorheen Europa. De andere data zijn:

May 15 - "Klubi", Tampere, Finland
Website: http://www.klubi.net/home.php?ch_brid=1/index.html
Contact: klubi-tre@klubi.net

May 16 - "Klubi", Turku, Finland
Website: http://www.klubi.net/home.php?ch_brid=1/index.html
Contact: klubi-tku@klubi.net

May 17 - "Centrum Kultury Rotunda", Cracow, Poland
Website: http://www.elvisfc.pl
Contact: elvisfcpl@gmail.com

May 19 - "Feelgood", Halden, Norway
Website: http://www.feelgood-halden.com
Contact: thasker@halden.net

May 20 - "Katalin", Uppsala, Sweden
Website: http://www.katalin.com
Contact: info@katalin.com

May 21 - "Parken", Gävle, Sweden
Website: http://www.parkengavle.eu
Contact: Parkengavle@hotmail.com

May 22 - "Brux", Örnsköldsvik, Sweden
Website: http://brux.se
Contact: info@brux.se

May 23 - "Cultureel Centrum", Hasselt, Belgium
Website: http://www.ueps.be
Contact: ueps@skynet.be

May 24 - "013", Tilburg, Holland
Website: http://www.elvismagazine.eu
Contact: elvisforeveryone@zonnet.nl

15:26 Gepost door The United Elvis Presley Society in Concerten | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

28-02-09

nu reeds lof over de concerten van mei

Een leuke tekst die over de concerten van mei verscheen op de Nederlandse R&R site "Boppin' Around":

Op 23 en 24 mei vinden in respectievelijk Hasselt en Tilburg twee unieke Elvis evenementen plaats, met op beide dagen een hoofdrol voor de nieuwe Amerikaanse Elvis-productie The Original Elvis Tribute 2009. Duke Bardwell, die in de jaren ’70 Presley’s bassist was bij meer dan 180 concerten, maakt deel uit van deze unieke show, evenals Elvis-hit-songwriter Michael Jarrett, die overigens zijn rockende piano-spel aan niemand minder dan Jerry Lee Lewis te danken heeft; in de eind jaren '50 werd hij namelijk op toernee door 'The Killer' persoonlijk gecoacht! Michael schreef voor Elvis o.a. I’ll Be Home On Christmas Day en I’m Leaving, en met name laatstgenoemde titel was een grote favoriet van Presley. Voor zowel de Elvis-fan als de rock ‘n’ roll liefhebber kan deze show interessant zijn, niet alleen omdat de focus op Elvis’ jaren ’50 werk zal liggen, maar ook vanwege het hoge rock ‘n’ roll-gehalte van de band. Zo wordt de zang verzorgd door Ted Roddy, bekend van zijn prachtige rockabilly- en countryreleases op labels als Sunjay en Hightone, en één van de weinigen die Presley’s songs met dezelfde intensiteit en integriteit als de originelen kan brengen. Verder onder meer op rhythm-gitaar de Californische 'rockabilly-queen' Vikki Lee, en op lead-gitaar de fenominale Thierry Le Coz, de van oorsprong Franse rocker die al sinds ’84 in de USA woont, en met solo-releases als Tex-French Connection (Big Beat) veel lof geoogst heeft. Voor meer info over Hasselt (Cultureel Centrum) even mailen naar: tcb.elvis@skynet.be, voor info over Tilburg (013) kun je mailen naar: elvisforeveryone@zonnet.nl
 

09:15 Gepost door The United Elvis Presley Society in Concerten | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

21-02-09

Elvisshow te Hasselt

Interesse in de Original Tribute show te Hasselt op 23 mei aanstaande?

Ga dan ook eens een kijkje nemen op de website hieronder en klik dan vervolgens op de namen van de artiesten.

Je kan er foto's zien en er staan leuke clipjes op, alsook een berichtje aan de Elvisfans van Michael Jarrett. Doen dus!

http://www.elvisnews.dk/

18:02 Gepost door The United Elvis Presley Society in Concerten | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

18-02-09

Concert van 23 mei te Hasselt

Graag geven we U wat achtergrondinformatie mee voor het unieke concert te Hasselt op 23 mei aanstaande:

Ted Roddy - vokalen / Duke Bardwell - bas, vocals / Michael Jarrett - piano, vocals / Thierry Le Coz - lead gitaar / Marc Singer - drums / Vikki Lee - rhythm gitaar, vocals / Michele Jarrett – vocals.

"The Original Elvis Tribute 2009" is een geheel nieuwe productie: een frisse en dynamische show die U zonder twijfel aangenaam zal verrassen. De Amerikaanse zanger Ted Roddy zingt met een bezieling die veel aan die van Elvis doet denken, en de aanwezigheid van zowel Duke Bardwell (Elvis’ bassist bij 181 concerten, alsook bij de “Today” sessies), als Michael Jarrett (schrijver van prachtige Elvis-nummers als “I’m Leavin’” en “I’ll Be Home On Christmas Day” geven de show veel authenticiteit.  “The Original Elvis Tribute 2009” breekt met de gebruikelijke clichés rond Elvis-shows, en is gecentreerd rond enkele unieke persoonlijkheden met zeer verschillende achtergronden, samengebracht door hun bewondering voor Elvis.  Deze dynamische show is een heerlijke viering van de beste muziek van “The King”, gebracht door topmuzikanten. Ted Roddy is zonder twijfel één van ’s werelds beste Elvis-performers. Met zijn krachtige stem en zijn bijzondere, podiumuitstraling heeft hij zelfs de meest doorwinterde critici weten te overtuigen. Het speelt wellicht ook een rol dat Roddy buiten Elvis ook een succesvolle solocarrière opgebouwd heeft. Met voortreffelijke country-rock releases als “Full Circle” en “Tearjoint Troubadour” heeft hij veel bewondering geoogst. Hij werd ook opgenomen in de Texas Music Hall of Fame. Door zijn solo carrière is hij nooit eerder in Europa geweest, en daarom zijn we nu erg trots om deze formidabele zanger voor het eerst te kunnen presenteren.

Het is zonder meer een scoop dat Elvis’ mid-jaren 70 bassist Duke Bardwell deel uitmaakt van deze productie. Duke heeft altijd de aandacht van de media vermeden, en buiten 2 try-outs in de Benelux 6 jaar geleden heeft hij niets rond Elvis gedaan. Dit is dan ook de eerste aan Elvis gerelateerde tournee die hij doet sinds April ’75! Duke heeft vele hoogtepunten meegemaakt met Elvis, waaronder de Memphis concerten in Maart ’74, de twee fenomenale Houston Astrodome concerten, en de explosieve shows in het L.A. Forum. 

Songwriter Michael Jarrett zal bij deze show op keyboards spelen. Jarrett leerde pas echt pianospelen toen hij op tournee was met Jerry Lee Lewis in 1959. Jarrett schreef “I’ll Be Home On Christmas Day” voor Elvis. Michael schreef trouwens ook “I’m Leavin’” voor Elvis, dat in ’71 uitgebracht werd als de A-kant van een single. Elvis was zelf erg enthousiast over deze song, en stak er bij de opname-sessies dan ook veel werk in, wat je op de outtakes kunt horen.  Daarom zal het bij de show zonder twijfel één van de hoogtepunten zijn als Michael zijn songs zelf ten gehore brengt.

Naast deze buitengewone heren zal de show ook bestaan uit o.a. de fenomenale lead-gitarist Thierry Le Coz uit Austin, Tx. Le Coz is een zeer gerespecteerd solo performer aldaar, een werkelijk formidabel gitarist. Thierry komt  uit Parijs, maar woont al sinds 1984 in Texas, en heeft ondermeer samengewerkt met Chris Isaak.  Verder op rhythm-gitaar en achtergrondvocalen: de ‘rockabilly queen’ Vikki Lee uit Californië, een dynamische rock & roll zangeres met een indrukwekkende staat van verdienste. Verder een gigant van een sessiedrummer: Marc Singer uit Omaha, Nebraska.

Deze avond belooft echt een knaller van een show te worden. Qua repertoire is alles ook heel anders aangepakt. Heeft U bijvoorbeeld nummers als “Tomorrow Is A Long Time”, “Seperate Ways” en “So Glad You’re Mine” wel eens live gehoord? Dit zijn maar enkele van de vele verrassingen die op de setlijst staan.

Tot ziens in Hasselt!

15:04 Gepost door The United Elvis Presley Society in Concerten | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

14-02-09

Tickets voor concert in mei vanaf nu reserveren

The Original Elvis Tribute 2009

Cultureel Centrum - Hasselt - 23 mei  - 20 uur

Tickets 35 & 32 Euro

Ted Roddy & Band - Duke Bardwell - Michael Jarrett (Austin, Texas)

POSTER_webkopie

18:41 Gepost door The United Elvis Presley Society in Concerten | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

04-12-08

Lee Memphis King

080812ElvisVanavond treedt Engelands meest bekende Elvis imitator Lee 'Memphis' King  op in de Kon. Elisabethzaal te Antwerpen. Het programma kondigt dit aan als volgt: "officially the world's no 1 Elvis Tribute Artist". De titel: Elvis On Tour - One Night with Elvis.

Lee Memphis King vertelt zelf:
"I pay meticulous attention to the way Elvis sings from the way he breathes to adopting the attitude that he expresses when performing a song. "To me Elvis was the greatest performer and vocalist of the last century and I constantly strive for perfection when I perform his songs." It is this genuine long felt love and respect for Elvis and my commitment to perform the closest tribute to the real thing which has led to his phenomenal success".

Organisatie: Original Entertainment Programming

Tickets & info: 0900 00 311

Data:
(4-december-2008)

17:36 Gepost door The United Elvis Presley Society in Concerten | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

21-11-08

The Former Members of The Stamps

iets meer dan een weekje geleden waren the vroegere leden van The Stamps in Nederland en België.  Een van de hoogtepunten van de concerten was wellicht de song "Sweet Sweet Spirit".  Luister daarom even mee naar de glasheldere stemmen van deze jongens. Echt pure klasse!

http://www.youtube.com/watch?v=andlZPkoiGc

 

08:43 Gepost door The United Elvis Presley Society in Concerten | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

18-11-08

The Ultimate Gospelshow

Nog enkele mooie reacties na het concert van verleden week:

* Indien de teksten van de gospelsongs echt kloppen dan ben ik er van overtuigd dat Elvis en J.D. op de eerste rij zaten te Knokke en er voor de volle 100% genoten hebben van het concert. De onbekende Kent Lundberg,EP-Band & Quartet uit Zweden waren een revelatie en brachten het eerste deel aardig op dreef.  Sherrill Nielsen kenden we en was dan ook nog altijd even overtuigend. In het tweee deel, na een goede start met Chi, werden alle remmen losgeworpen.  The former members of the Stamps waren grandioos en konden de zaal begeesteren.  Toen Kent Lunberg zich bij hen voegde was hek helemaal van de dam.  Naar het einde toe kreeg men zelf de koele Belg uit zijn stoel omhoog. Lang geleden dat wij nog zulk prachtige performance te zien kregen. PROFICIAT voor de UEPS.  Na 47jaar nog steeds de beste! (Leo).
* Ik wil je bij deze nogmaals van harte feliciteren met de resultaten van uw inspanningen, namelijk de prachtige show die we hebben mogen meemaken op 11 november te Knokke. Het aanvangsuur was zeer goed gekozen en voor herhaling vatbaar. Adembenemend was het concert van de eerste tot de laatste noot. Wie in een volle zaal tijdens een concert nog nooit een speld heeft horen vallen, die had er in Knokke moeten bij zijn. Zelden of nooit heb ik zo'n momenten meegemaakt. Hier hadden de fans wellicht méér dan één kippevelmoment.  En wie heeft er die avond als zanger mijn hart gestolen?  Niemand minder dan Bill Baize. Deze man beschikt na Elvis, over de prachtigste stem ter wereld. Zijn Cd is dan ook een pareltje. Het zangeresje "Shi" was zeker op haar plaats op het podium en zo is meteen het bewijs geleverd dat een tribuut aan de King even goed weggelegd is aan het "zwakke" geslacht... (Liliane M).

14:45 Gepost door The United Elvis Presley Society in Concerten | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

14-11-08

Reacties

Hierbij enkele korte reacties na het concert van 11 november te Knokke:
*Bedankt voor de leuke middag/avond. Was leuk die gasten weer eens te zien, de Zweedse band was ook een zeer positieve verassing. Was wel weer een dag om nooit te vergeten, zowel de heenweg als de terugweg verkeerd gereden, bijna zonder benzine komen te staan, maar goed, ALLES VOOR DE KING zeggen we dan. (Johan)
*Ik heb genoten hoor en ik geloof alle mensen. Een staande ovatie!!! De organisatie was prima volgens mij! Als je een mooie foto hebt van de dag dan kan ik die plaatsen in het aankomende fanclubblad, tenminste als je dat op prijs stelt. (Constantijn)

*We hebben gisteren genoten. Met vriendelijke groet. (Paul & Marianne)

*Graag had ik u willen bedanken voor de adembenemende show van gisteren in het Casino van Knokke! Kent Lundberg en zijn band was een aangename verrassing! Maar de klap op de vuurpijl waren zonder meer Sherril Nielsen, Bill Baize en Ed Hill! Wat kunnen die mannen zingen zeg! Op sommige momenten kreeg ik zelfs tranen in de ogen! Zo mooi... Ik was vooral onder de indruk van Bill Baize! Een super symphatieke man met een gouden stem! Ik kreeg kippenvel bij zijn liedje "When It's My Time"! (Stefaan)

*Eerst en vooral proficiat met je alweer erg geslaagde jaarlijkse Elvis-special te Knokke! The Stamps en anderen waren fantastisch.(Terence)
*Bedankt voor die wonder mooie avond,ik dacht dat ik al alles had gezien wat betreft concerten, maar dit was in Knokke het toppunt, beter kan niet. (Eddy)

*Een dikke proficiat, het was een prachtige show, genoten tot en met en batterijen opgeladen. Bill Baize lijkt mij een eenvoudige en symphatieke man en wat een stem. Hopelijk hebben zij zelf ook kunnen genieten van ons kleine landje en van het leuke onthaal dat wij allen hebben gegeven. (Micheline)
*Ik wou jullie nog eens extra bedanken voor het vele werk en zorgen
die het orginiseren van zulk mooi weekend te Knokke met zich meebrengt. Dit alles om ons een fantastische happening te bezorgen.
Het etentje met de gasten was erg aangenaam en gezellig en het concert een echte voltreffer. Ik sta toch steeds weer in bewondering voor hun prachtige warme stemmen nog maar eens een bewijs dat Elvis alleen het BESTE wou voor zijn concerten! (Chris)
*Proficiat met de mooie show. De keuze voor 11 november en de begin- en einduren vond ik ook zeer goed. (Liliane)

 


 
 

16:25 Gepost door The United Elvis Presley Society in Concerten | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Elvis happening in Monaco

afficheWie in Frankrijk woont, of de kans heeft op 6 december aanwezig te zijn in Monaco zal zeker dit evenement niet willen missen met ondermeer Bobby Solo en linda Gail Lewis.

16:00 Gepost door The United Elvis Presley Society in Concerten | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

12-11-08

The ultimate gospelshow

knokke november 2008 127Niets dan tevreden fans op dinsdag te Knokke. Een erg goed gevulde zaal, prachtig geluid, licht en spectaculaire, onverwachte taferelen op het podium waar iedereen kippevel van kreeg.  Kent Lundberg was de grote "onbekende", maar het publiek gaf tot tweemaal een staande ovatie na zijn subliem optreden. Ook de EP Band, en zijn kwartet bleken
een schitterende ondersteuning.  Wat een ongelooflijk Zweeds  talent! Dat The Stamps kwaliteit zouden bieden wist iedereen: kristalheldere stemmen, en soms geheel "acapella" brachten ze dezelfde gospels die Elvis zo perfect kon zingen en ook de songs die Elvis zelf adoreerde. "The LightHouse" en "Sweet Sweet Spirit" waren dan ook de absolute toppers.  Brenda Nielsen sukkelde met keelpijn, maar Sherrill kon dit probleem perfect opvangen door Bruggeling Jerry Deewood op het podium te vragen.  Beiden zijn al langere tijd hechte vrienden.  Een uiterst mooie verschijning die wellicht iedereen verbaasde was het korte optreden van Shi. Met een voor haar onbekende Zweedse band en de unieke begeleiding van The Stamps leek het wel dat zij al jaren lang samen het podium hadden gedeeld.  We richten hierbij ook graag een dankwoordje aan al onze medewerkers die al van de vroege uurtjes in de weer waren om van deze dag iets unieks te maken. 

knokke november 2008 158

knokke november 2008 174

11:51 Gepost door The United Elvis Presley Society in Concerten | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

06-11-08

De koorts stijgt

Het zijn drukke tijden voor de UEPS... boetiek inpakken, laatste afspraken maken, artiesten ophalen in Zaventem, The Ultimate Gospel Concert komt eraan... met leden van The Stamps Quartet, Sherrill Nielsen, Brenda Nielsen, Kent Lundberg met zijn voltallige band (9 muzikanten en koorleden) en een gastoptreden van lieftallige Shi. Een spetterende show van méér dan drie uur wacht op u in het Casino van Knokke.  De datum: dinsdag 11 november (een feestdag weliswaar).  Nog tickets te koop aan 39 Euro...

032529222 - ueps@skynet.be

Let op: deuren open te 14 uur - concert te 16 uur!

dyn007_original_600_857_jpeg_2593242_ee40571c3b20a68f243fff8cc83547f0

17:45 Gepost door The United Elvis Presley Society in Concerten | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

14-10-08

Nog vier weken te gaan

Binnen exact vier weken is het zover: het gospelconcert te Knokke met leden van The Stamps Quartet, Sherrill Nielsen, Kent Lundberg en zijn voltallige groep muzikanten en zangers.

14 muzikanten en zangers op één podium, het gaat zeker vuurwerk worden!

Bestel nu uw tickets via ueps@skynet.be (39 Euro)

niet te vergeten: 11 november is een vrije dag, géén uitvluchten dus om te verzaken aan dit prachtig evenement!!

dyn008_original_600_857_pjpeg_2593242_b7880406b58f757b317f94d7eebd6ecf

 

15:52 Gepost door The United Elvis Presley Society in Concerten | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

19-09-08

Kent Lundberg in Zweden

Kent Lundberg 1Een weekje geleden hadden we in Zweden het genoegen twee concerten bij te wonen van Kent Lundberg en zijn fantastische groep muzikanten en koorleden. We delen met jullie graag enkele foto's van deze optredens.  Kent Lundberg zal onze gast zijn tijdens het gospelconcert van 11 november te Knokke.

20080914_Elvis_gospel_0105 20080914_Elvis_gospel_0148

20080914_Elvis_gospel_0195

17:01 Gepost door The United Elvis Presley Society in Concerten | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

13-08-08

Het aftellen is begonnen!

knokke2008

16:22 Gepost door The United Elvis Presley Society in Concerten | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

29-06-08

Aan tafel met "The Stamps"

Op maandagavond 10 november bieden we onze leden de mogelijkheid te dineren met de artiesten die op 11 november op het podium te Knokke zullen staan. Hiervoor hebben we het hotel "Lido" uitgekozen, langs de Zwaluwenlaan 18 te Knokke. Er is plaats voor 40 deelnemers. Prijs: 30 €. Leden die ook in 2006 aanwezig waren weten dat dit een zeer leuke en intieme avond is geworden waar nog lang werd over nagepraat. Tevens is het een enige gelegenheid om persoonlijk kennis te maken met de bandleden die zo lang met Elvis op het podium en in de studio hebben gewerkt. Niet wachten dus voor een handtekening of een foto: U zit "naast" één van de zangers! Natuurlijk is het noodzakelijk op voorhand te reserveren. Wenst u te overnachten in het hotel Lido? De prijs is 47 € per persoon en UEPS-leden genieten 8% korting (éénpersoonskamers 55 €).

Reservatie menu via UEPS ueps@skynet.be of American Dream. Rekeningnummer 068-2040050-70

Reservatie hotel: rechtstreeks via het nummer 050 601925 of info@lido-hotel.be

17:44 Gepost door The United Elvis Presley Society in Concerten | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

24-06-08

Elvisconcerten

Once again some major European fanclubs have joined forces for another "Tour de Force". Next October, the new Elvis 2008 Live Tour conquers Europe, with stops in Norway (Oslo and Trondheim), France (Paris), Italy (Milan), Belgium (Turnhout) and The Netherlands (Eindhoven). The Original Cast on stage includes Joe Guercio and his Orchestra, The TCB Band (without Ronnie Tutt), The Imperials, The Sweet Inspirations and lead vocalist Terry Mike Jeffrey.

Het concert te Turnhout gaat door op 19/10 (Warande). Organisatie: Elvismatters

23:04 Gepost door The United Elvis Presley Society in Concerten | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

17-05-08

Elvis & JD Sumner Memorial

Stamps
Een organisatie van The United Elvis Presley Society:

THE ULTIMATE GOSPEL SHOW

Dedicated to Elvis Presley

&

JD Sumner

met leden van JD SUMNER & The Stamps (USA)

Ed Hill - Bill Baize – Butch Owens

Sherrill and Brenda Nielsen (USA)

(Voice of Nashville)

------------------------------------------------------

Kent Lundberg (E.P. Band and Quartet)(Zweden)

Kent Lundberg 

Singer / Band / Backup Group ( 9 muzikanten)

-----------------------------------------------------------

Casino Knokke

Dinsdag 11 November 2008 – 16 uur (Wapenstilstanddag)

Tickets: 45 & 39 €

Reservaties: The United Elvis Presley Society – 03 2529222

American Dream – 03 2529089 – Casino Knokke 050 630505

e-mail: ueps@skynet.beam.dream@skynet.be web: www.ueps.be

Ter info: JD Sumner overleed op 16 november 1998.

Eenzelfde concert gaat door te Nederland  -  Dordrecht  (zaal Kunstmin)  op  9 November 2008

14:19 Gepost door The United Elvis Presley Society in Concerten | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

08-05-08

Bezige Ronnie Tutt

RRonnie Tutt, de bekende drummer van de TCB-band heeft wel een erg drukke agenda af te werken nu Neil Diamond terug op wereldtournee is. Kijk maar even mee: van 24/5 tot 27/6 reist hij half Europa rond, met inbegrip van Groot Brittannië. Dan keert hij terug naar de States waar een rondreis begint die start op 19/7 tot 30 oktober. Wie hem in de lage landen aan het werk wil zien moet op 24/5 of 25/5 naar de Ahoy Hall in Rotterdam of op 29/5 naar het Sportpaleis in Antwerpen. Alle andere optredens in gezelschap van zijn "TCB" vrienden heeft hij bijgevolg moeten annuleren. 

14:37 Gepost door The United Elvis Presley Society in Concerten | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

19-04-08

November 2008: Elvismaand

November 2008 wordt beslist een Elvismaand om "U" tegen te zeggen bij The United Elvis Presley Society.  Wij raden u dan ook aan de volgende dagen alvast vrij te houden in uw agenda: dinsdag 11 november (Wapenstilstand - feestdag) + het weekend van 21-22 november.  Begin mei krijgt u het ganse verhaal. Nog even geduld dus!

13:08 Gepost door The United Elvis Presley Society in Concerten | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

22-08-07

Lisa Marie zwanger?

memphis.4 064.blog
Goede oren konden op 16 augustus een zinspeling horen waarbij Lisa marie Presley liet doorschemeren dat er nog kindjes zouden komen. Na de song "In The Ghetto" stak ze haar vingertje op naar de pers en gaf ze een snedig verwijt omdat die het nieuws van deze videoclip lekte. Ze verliet vervolgens met de hand op haar buikje het podium... het zal dan toch waar zijn.

Een andere leuke opmerking van Priscilla Presley was de zin waarin ze de belangrijkheid van het gezin ophemelde.  Dat kwam bij de meeste toeschouwers een ietsje eigenaardig over.  Samen met haar dochter hebben beide dames al zeven huwelijken achter de rug. Niet zo echt gezinsvriendelijk dus.

17:58 Gepost door The United Elvis Presley Society in Concerten | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Elvis in Concert intro

Een Nederlandse fan maakte een filmpje van de intro van "Elvis In Concert" op 16 augustus te Memphis. Alhoewel de kwaliteit niet oppebest is kan je toch duidelijk zien hoe Elvis als het ware via een hologram op het podium verschijnt alvorens C.C. Rider in te zetten.

Je kan het filmpje bekijken via:

http://nl.youtube.com/watch?v=y41AJPfQqCE

12:13 Gepost door The United Elvis Presley Society in Concerten | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

21-08-07

Elvis In Concert

Memphis2007Priscilla
Onmiddellijk na het eerste gedeelte van Elvis in Concert (Memphis, 16 augustus 2007), kondigde Priscilla Presley aan dat dit het ultieme concert was en er géén andere meer zou volgen.  Eerder was via diverse internetsites te lezen dat er nog wel andere concerten zouden volgen. Het concert van 20 uur was so goed als uitverkocht, al werden tien minuten voor de "aftrap" toch nog tickets verkocht aan de loketten. Het daaropvolgende concert, dat geheel bestond uit liedjes uit 1970 (That's The Way it Is) kende heel wat minder meeval.  Slechts 5.000 toeschouwers deze keer, die dan ook teleurgesteld naar hun hotel terugkeerden.  Minstens de helft van de songs zaten ook in het eerste gedeelte, terwijl de tickets toch $ 57 kostten.

16:46 Gepost door The United Elvis Presley Society in Concerten | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |