14-03-09

Copycat (vervolg)

Net nadat we de RTBF hadden gevraagd een klein gedeelte van de tekst te veranderen kwam dit voorstel uit Amerika (!):

14.03.09 . Songschrijver van Elvis wil nieuw Belgisch lied schrijven

Michael Naamloos-1_bewerkt-1
Michael Jarrett, één van Elvis' songschrijvers, wil België ter hulp springen, mocht de Belgische inzending voor het Eurovisie Songfestival 2009 begin volgende week door de EBU worden afgekeurd. 
Maandag en dinsdag komen in Moskou de delegatieleiders uit de 42 deelnemende landen bijeen. Ze zullen er hun nationale inzending voor het Eurovisie Songfestival 2009 officieel aan de EBU overhandigen, waarna de Referentiegroep zal bekijken of alle songs aan de regels voldoen. 

Michael Jarrett (71), de Amerikaan die de nummers "I'm Leavin' en I'll Be Home On Christmas Day" voor Elvis Presley schreef, is een beetje verward door de heisa die de Belgische inzending heeft veroorzaakt. "Men voelt zich snel aangevallen vandaag de dag," vindt hij. "Maar ik zou maar al te graag een nieuw nummer schrijven voor België. Ik zou het een eer vinden, mochten ze mij vragen. In mei ben ik in Europa dus zou ik er eventueel bij kunnen zijn." Op 23 mei treedt Michael Jarrett ook in Hasselt op tijdens het The Original Elvis Tribute 2009 concert.

07:49 Gepost door The United Elvis Presley Society in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.